Magunkról

Köszönjük, hogy ellátogatott a non-stop működő virtuális Polar óra webáruházunkba. Polar óra szakboltunkban virtuálisan és természetesen személyesen is minden információt megkaphat a világhírű Polar órákkal vagy az egyes modellek összehasonlításaival kapcsolatban.

BUDAPEST - Sport8 Polar óra szaküzlet, XI.kerület, Fehérvári út 168-178. Telefon: +3618774865, Mobil: +36203253969

DEBRECEN - Sport8 Polar óra szaküzlet, Révész tér 2 (Csonka templom mögött). Telefon: 06-52-530-162
 

Szakképzett értékesítőink bármilyen kérdésre szívesen válaszolnak (személyesen, telefonon, illetve e-mailben) és támpontokat adnak a kívánt céloknak megfelelő óra vásárlásában. Természetesen, ha a virtuális világon felül „élőben” is szeretné megtekinteni a „kiszemelt” órát, szeretettel várjuk üzletünkben, ahol az összes Polar óra modell megtekinthető és azonnal raktárról megvásárolható bármilyen Polar kiegészítővel együtt.

Cégünk több mint 19 éve foglalkozik egyéb fitnesz termékek (fitneszgépek, fitnesz kiegészítők, és táplálékkiegészítők) magyarországi és nemzetközi forgalmazásával.

Büszkén elmondhatjuk, hogy exkluzív szortimentünkkel és iránymutató innovatív üzletpolitikánkkal mára már a magyar piacon széles körben ismert és elismert, szegmensünkben meghatározó szereppel bíró vállalkozássá fejlődtünk.

Természetesen a több mint 19 éves tevékenységünk alatt ipari létesítmények, hotelek, fitneszlétesítmények berendezésében is nagy értékkel bíró tapasztalatokra tettünk szert.

Megbízhatóságunkat nemzetközi szinten is bizonyítottuk, hiszen több világhírű fitnesz márka cégünket választotta kizárólagos magyarországi partnereként. Büszkék vagyunk arra, hogy többek között a BH Fitness, Body-Solid, Nutrend és Panatta márkák kizárólagos forgalmazási jogaival hosszú távon bennünket bíztak meg.

A cégünkben tevékenykedő munkatársaink aktív sportolóként, volt élsportolóként első kézből és mélységében ismeri és érti az aktív mozgás életszínvonalban betöltött szerepének fontosságát.

Boldog emberek vagyunk, mert azt a munkát végezhetjük, amely által embertársaink is egy egészségesebb és teljesebb életet élhetnek.Termék szortimentünk csakis minőségi és megbízható termékekből áll.

Szerviz és ügyfélszolgálatunk kiterjed a tanácsadásra, szállításra, beüzemelésre, tervezésre.

Cégünk sikereit, a cég minden egyes tagja odaadó munkájának köszönheti.

Cégünk jelmondata: Sport8 ami lendületbe hoz! 

Polar óra HELP DESK!

Kérdéseivel kapcsolatban hívja a következő vonalas számot hétköznap 10-18 óra, szombaton 10-13 óra között: 06/1-877-4865 vagy mobilon: 06/20-574-8749 és kaphat teljekörű információt. Ha írásban szeretne választ kapni bármilyen kérdésre, kérjük írjon az info@sport8.hu e-mail címre, ahonnan megkapja a kért információkat.

simplepay_hu_v2 cofidis_hu