Polar Team

HORDHATÓ SPORTOLÓKÖVETŐ TECHNOLÓGIA PROFESSZIONÁLIS SPORTCSAPATOK SZÁMÁRA!

A Polar több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik sportcsapatok sportolói teljesítménykövető rendszereinek kialakításában. Objektív, sportolás közbeni, játékoskövető megoldások bevált technológiáját már rengeteg elit csapat használja világszerte.

Polar partnerei között megtalálhatóak:
100+ NCAA csapat
250+ Pro focicsapat
19 Nemzeti Labdarúgó-szövetség
2 NFL - csapat
3 NHL- csapat

EZEK A CSAPATOK IS MÁR A POLAR TEAM RENDSZERT VÁLASZTOTTÁK

Polar team csapatok

POLAR TEAM PRO

Az edzők igényeinek megfelelően kialakított Team Pro rendszer egyedülálló betekintést enged a csapat fizikai állapotába. Az egyszerűen kialakítható Team2 Pro használatával a lehető legtöbbet hozhatja ki a sportolókból és az edzésekből.


GPS-ALAPÚ SPORTOLÓKÖVETŐ RENDSZER

  • Nagy pontosságú, 10 Hz-es a legkisebb elérhető GPS-ből származó mozgásadatok.
  • Inerciális érzékelők 200Hz 3D MEMS mozgásérzékelővel.
  • Integrált pulzusszám mérés tudományosan igazolt pontossággal.
  • Könnyű és gyors sportolói edzésadatok kezelése biztonságos felhőalapú megoldás révén.
  • A mért adatok között megtalálhatóak Pulzus, Sebesség, Távolság, Sebességzónákban megtett távolság, Maximum sprintek száma, Lépésfrekvencia, Helyszín (GPS koordináták alapján – kültéren), Elégetett kalóriák száma, Edzésterhelés és regeneráció.
  • Sebesség, távolság és gyorsulás mérése beltéren is.
  • 200 méter hatósugár (szabad téren, sík terepen) és élő adatközvetítés.
  • 60 játékos egyidejű monitorozása élőben.
  • Dokkoló a megfelelő adat kommunikációért és töltésért.

A professzionális csapatsportok számára tervezett Polar Team Pro a nagy pontosságú GPS-ből származó mozgás, az inerciális érzékelők által létrehozott és integrált pulzusmérés adatait egyesíti egy mobil és könnyen használható, hordható játékoskövető rendszerben. Így a csapatvezetés értékes betekintést nyerhet a sportoló teljesítményébe, megelőzheti a túledzéssel járó sérüléseket és több nyertes mérközést biztosíthat, tudományos alapú edzésadatokkal.

"A Polar Team Pro hasznos adatokat szolgáltat számunkra, mint például a pulzus, a sebesség és a gyorsulás, így a lehető legtöbbet hozhatjuk ki az edzésből miveltökéletesen szabályozhatjuk az annak intenzitását."

OLIVER MUTSCHLER
FITNESS ÉS REHABILITÁCIÓS EDZŐ, VFL WOLFSBURG

KOMPAKT ÉS PONTOS

A Polar Team Pro táblagépes kialakítása kompakt és intuitív beállításokat kínál további bázisállomások és külső antennák nélkül. Pontos és egyedi játékos teljesítményadatokat biztosít, valós időben. Követhesse csapata edzését  iPad készülékén.

Polat Team Pro

MÉRJE MEG A FONTOS MUTATÓKAT
A Polar Team Pro alkalmazás olyan alapvető edzésbetekintéseket biztosít, amelyekre minden edzőnek szüksége van a megfelelő egyéni és a csapat teljesítményéhez: GPS-alapú mozgásadatok, inerciális érzékelők mutatói és integrált pulzusmérés. 

A VILÁG LEGKISEBB ALL-IN-ONE TELJESÍTMÉNY-ÉRZÉKELŐJE
A Polar Team Pro Sensor a legkisebb játékoskövető szenzor a piacon. Ez az all-in-one érzékelő összegyűjti azokat az adatokat, amelyekre a megfelelő edzés és taktika kialakításához szüksége lehet.


OPTIMALIZÁLJA AZ EGYÉN ÉS A CSAPAT TELJESÍTMÉNYÉT IS

A Polar Team Pro egy könnyen használható eszköz a sportolók teljesítményének valós idejű feltérképezéséhez és késöbbi elemzésére. Elemezzen mindent edzés közben vagy után, nyerjen betekintést az egyének és teljes csapata fizikai teljesítményébe és edzésterhelésébe biztonságos módon.

Polat Team ProOBJEKTÍV DÖNTÉSEK VALÓS IDŐBEN
A Polar Team Pro alkalmazás segítségével valós idejű betekintést nyújthat az edzők számára, hogy több szempont alapján javítsák a sportolók és a csapat teljesítményét, és biztosabb döntéseket hozzanak kulcsfontosságú mérkőzések közben.

TÖBBRÉTEGŰ ELEMZÉSEK
Nyerjen mélyebb betekintést csapata teljesítményébe és hosszú távú fejlődésébe. Kövesse nyomon és elemezze sportolói edzésterhelését a sérülések megelőzése érdekében. Informatív jelentéseket készíthet hatékony szűrési és keresési lehetőségekkel. Mindezt egyetlen webszolgáltatásban.

TEAM PRO API
A Polar Team Pro bármely más sport-menedzsment rendszerrel is összekapcsolható a Team Pro applikáció korszerűsített integrációján keresztül.

A POLAR TEAM PRO RÉSZEI

POLAR TEAM PRO ÉRZÉKELŐ
POLAR TEAM PRO ÉRZÉKELŐ
VALÓS IDEJŰ TELJESÍTMÉNYADATOK
ELIT SZINTŰ PONTOSSÁGGAL

POLAR TEAM PRO FELSŐ
POLAR TEAM PRO FELSŐ
FELSŐ INTEGRÁLT
PULZUSMÉRŐVEL
POLAR TEAM PRO DOKKOLÓ
POLAR TEAM PRO DOKKOLÓ
AZ EDZÉSADATOK FELTÖLTÉSÉRE ÉS AZ ÉRZÉKELŐK ÚJRATÖLTÉSÉRE
POLAR TEAM PRO ALKALMAZÁS
POLAR TEAM PRO ALKALMAZÁS
FELHŐ ALAPÚ SPORTOLÓT
IRÁNYÍTÓ RENDSZERE

simplepay_hu_v2 cofidis_hu