Polar óra választás

Polar óra választás szempontjai. Hogyan válasszunk?


Átfogó polar óra termékskálánkkal minden állóképességi sportágat ellátunk, biztosítva az ügyfélszolgálatot és a tanácsadást is. A pulzusmérő Polar óra termékeink hozzájárulnak az atléták sportteljesítményének növeléséhez, egy egészségesebb életmód kialakításához, és segítenek a rehabilitációban és a súlyproblémák kezelésében.

Négy kategóriába rendszereztük a Polar Óra tipusainkat;

  • Fitnesz / Cross Training
  • Futó / Multisport óra
  • Kerékpáros óra
  • Kiegészítők (adatátvivők, lépésszámlálók, sebességmérők, pedálfordulatmérők, különböző mellkasövek és GPS-ek, és sok egyéb, amivel extra funkciók nyerhetők az óráinkból).


Nem tudod melyiket válaszd? A különböző kategóriákban részletesen olvashatsz a termékekről, megnézheted melyik órához milyen kiegészítők kompatibilisek, azok mit tudnak, illetve melyikhez mi a tartozék, mit tartalmaz a doboz. A képek menüpontban láthatod a Polar óra tipusához tartozó színválasztékot, és ráhúzva a kurzort, nagyítható az óra. Ha részletesen szeretnél olvasni a funkciókról, letöltheted a magyar nyelvű használati útmutatót a használati útmutató menüből. További képes információk nyerhetőek video formában a különböző Polar óra modelleknél...

A Polar Óra kategóriák összehasonlítását egyben láthatód a következő linkek valamelyikére kattintva:

  • Fitnesz / Cross Training polar órák összehasonlítása
  • Futó és multisport polar órák összehasonlítása
  • Kerékpáros polar órák összehasonlítása


Miért eddzünk pulzusmérő polar óra-val? A legtöbbet kihozni az edzésből nem mindig azt jelenti, hogy többet vagy gyorsabban kellene dolgozni. A legjobb út, hogy fejleszd a fittséged és lásd az eredményt nem más, mint megfelelő intenzitással edzeni. Így egy Polar pulzusmérő óra nagy segítségedre lehet abban, hogy elkerüld a túl,-vagy aluledzettséget, és így minden edzésed hatékony lesz. A pulzusmérő Polar óra legyen az edzőpartnered, és láthatóvá válik a fejlődésed – mely motivál Téged minden egyes edzésen.

Mi adja a Polar pulzusmérő óra egyediségét? Az általunk biztosított funkciók, a Te személyedre vonatkozó információk, a pulzusszám és ezek variációi alapján nyújtanak segítséget. Ezért lett a Polar pulzusmérő óra sok versenyző választása. Nem kell azonban profi sportolónak lenned ahhoz, hogy profitálj a pulzusszámod nyomon követéséből.

Termékeink díjnyertes kialakításai párosulva a technológiai újításokkal jól tükrözik a sport és az edzés iránti szenvedélyünket. Polar óra csapata mindíg figyelembe veszi, mennyire fontos Neked az edzés. Ezért ez legalább annyira a mi életünk része is, amennyire a Tiéd.

Mi a különbség a futó, kerékpáros és a Fitness Polar óra között? 1970-es évektől napjainkig folyamatos fejlesztéseknek és szabadalomnak köszönhetően, a Polar pulzusmérők a világ minden részén az első helyen állnak a pulzumérés területén. Legyen az futás (RS, Grit X, V, Vantage M és V szériák), kerékpár (CS, M és V szériák) vagy fitnesz (Polar FT, Unite, vagy Ignite szériák), biztos lehetsz benne hogy találsz magadnak az oldalunkon egy neked megfelelőt ami segít céljaid elérésében és megvalósításában.

A Polar RS, RC V, Grit X, Vantage M és V órákat azoknak javaslom, akik a futásban vagy egyéb outdorr sportokban lelik örömüket és szertnék magukból kihozni a maximumot. 

A Polar CS, M és V kerékpáros órák a kerékpárosok kihagyhatatlan kiegészítői.

A Polar FT, Ignite és Unite azaz Polar Fitness órái azoknak a nélkülözhetetlen edzőtársa, akik leginkább otthon vagy konditeremben edzenek, de szeretnének odafigyelni a helyes pulzusra edzés közben. Segítenek a megfelelő zónában tartani a pulzust, ezáltal az edzésre fordított időt a célnak megfelelően a leghatékonyabban tudja a kihasználni a tulajdonosa.

A legkedveltebb kiegészítők

A Polar kiegészítőkkel a meglévő pulzusmérő eszközeidet tudod fejleszteni, melyek növelik az edzések hatékonyságát, és segítenek megérteni, hogyan tudod a teljesítményed még hatékonyabban javítani.


Sport8 - Polar Szakáruház! Ha kérdése van vagy tanácsot, ötletet szeretne kapni pulzusmérő órával kapcsolatban, hívja profi értékesítőnket, vagy küldjön emailt (info(kukac)sport8.hu), amire azonnal válaszolunk!

simplepay_hu_v2 cofidis_hu