Polar óra választás

Polar óra választás szempontjai. Hogyan válasszunk?


Átfogó polar óra termékskálánkkal minden állóképességi sportágat ellátunk, biztosítva az ügyfélszolgálatot és a tanácsadást is. A pulzusmérő Polar óra termékeink hozzájárulnak az atléták sportteljesítményének növeléséhez, egy egészségesebb életmód kialakításához, és segítenek a rehabilitációban és a súlyproblémák kezelésében.

Öt kategóriába rendszereztük a Polar Óra tipusainkat;

 • Fitnesz / Cross Training
 • Futó óra
 • Kerékpáros óra
 • Multi óra
 • Kiegészítők (adatátvivők, lépésszámlálók, sebességmérők, pedálfordulatmérők, különböző mellkasövek és GPS-ek, és sok egyéb, amivel extra funkciók nyerhetők az óráinkból).


Nem tudod melyiket válaszd? A különböző kategóriákban részletesen olvashatsz a termékekről, megnézheted melyik órához milyen kiegészítők kompatibilisek, azok mit tudnak, illetve melyikhez mi a tartozék, mit tartalmaz a doboz. A képek menüpontban láthatod a Polar óra tipusához tartozó színválasztékot, és ráhúzva a kurzort, nagyítható az óra. Ha részletesen szeretnél olvasni a funkciókról, letöltheted a magyar nyelvű használati útmutatót a használati útmutató menüből. További képes információk nyerhetőek video formában a különböző Polar óra modelleknél...

A Polar Óra kategóriák összehasonlítását egyben láthatód a következő linkek valamelyikére kattintva:

 • Fitnesz / Cross Training polar órák összehasonlítása
 • Futó és multisport polar órák összehasonlítása
 • Kerékpáros polar órák összehasonlítása


Miért eddzünk pulzusmérő polar óra-val? A legtöbbet kihozni az edzésből nem mindig azt jelenti, hogy többet vagy gyorsabban kellene dolgozni. A legjobb út, hogy fejleszd a fittséged és lásd az eredményt nem más, mint megfelelő intenzitással edzeni. Így egy Polar pulzusmérő óra nagy segítségedre lehet abban, hogy elkerüld a túl,-vagy aluledzettséget, és így minden edzésed hatékony lesz. A pulzusmérő Polar óra legyen az edzőpartnered, és láthatóvá válik a fejlődésed – mely motivál Téged minden egyes edzésen.

Mi adja a Polar pulzusmérő óra egyediségét? Az általunk biztosított funkciók, a Te személyedre vonatkozó információk, a pulzusszám és ezek variációi alapján nyújtanak segítséget. Ezért lett a pulzusmérő Polar óra sok versenyző választása. Nem kell azonban profi sportolónak lenned ahhoz, hogy profitálj a pulzusszámod nyomon követéséből.

Termékeink díjnyertes design-ja párosulva a technológiai újításokkal jól tükrözik a sport és az edzés iránti szenvedélyünket. A pulzusmérő Polar óra vezetése érti, mennyire fontos Neked az edzés. Ezért ez legalább annyira a mi életünk része is, amennyire a Tiéd.

Mi a különbség a futó, kerékpáros és a Fitness Polar óra között? 1970-es évektől napjainkig folyamatos fejlesztéseknek és szabadalomnak köszönhetően, a Polar pulzusmérők a világ minden részén az első helyen állnak a pulzumérés területén. Legyen az futás (Polar RS), kerékpár (Polar CS) vagy fitnesz (Polar FT), biztos lehetsz benne hogy találsz magadnak az oldalunkon egy neked megfelelőt ami segít céljaid elérésében és megvalósításában.

A Polar RS azaz Polar Runing Sport, RC és V órákat azoknak javaslom, akik a futásban lelik örömüket és szertnék magukból e sportággal kihozni a maximumot. Ebben a szegmensben az órák az alap pulzusmérésen kívül kiegészülhetnek a sebesség-távolság méréssel ,átlagos lépéshossz ,tempó és interval edzés és még sok hasznos futás sporthoz kapcsolódó technologiával.
Polar RS órák: RS100, RS300X, RS400, RCX5, RS800CX
Polar RC órák: Polar RXC3, RC3 GPS, RCX5
Polar V órák: Polar V800

A Polar CS azaz Polar Cycling Sport és V óra a kerékpárosok szegmense. Itt megint csak kiegészülhet az alap pulzusmérés a sebesség-távolság mérésén át a dőlésszög mérésen keresztűl, egészen a legprofibb technologiáig a nyomaték mérésig ahol azt is megmondja a Polar óra hogy a pedált a jobb vagy a ball lábunkkal nyomjuk erősebben.
Polar CS órák: CS100, CS200, CS300, CS500+, CS600X
Polar V órák: V650

A Polar FT azaz Polar Fitness órái azoknak a nélkülözhetetlen edzőtársa, akik leginkább otthon vagy konditeremben edzenek, de szeretnének odafigyelni a helyes pulzusra edzés közben. A Polar FT órák segítenek a megfelelő zónában tartani a pulzust, ezáltal az edzésre fordított időt a célnak megfelelően a leghatékonyabban tudja a kihasználni a tulajdonosa.
Polar FT órák: FT1, FT2, FT4, FT7, FT40, FT60, FT80.

A legkedveltebb kiegészítők

A Polar kiegészítőkkel a meglévő pulzusmérő eszközeidet tudod fejleszteni, melyek növelik az edzések hatékonyságát, és segítenek megérteni, hogyan tudod a teljesítményed még hatékonyabban javítani.

Kültéri sportokhoz

 • G5 GPS érzékelő - A G5 GPS érzékelőt könnyedén viselheted kényelmes kartoktartójában, és folyamatos sebesség/tempó, valamint megtett távolság adatokat mérhetsz segítségével kültéri edzés közben. Ráadásul a megtett útvonalat később feltöltheted a kompatibilis programba/online edzésnaplódba.
 • G3 GPS érzékelő W.I.N.D. - Használd a G3 GPS szenzort W.I.N.D.  technológiával. A karodon viselve sebesség/tempó, valamint megtett távolság adatokat mérhetsz kültéri sportok közben. A megtett útvonalat később megjelenítheted egy térképen, pl. a Google Earth programban.
 • G1 GPS érzékelő - A G1 GPS érzékelő karon viselve méri a gyorsaságot, tempót és távolságot a szabadtéri edzés közben.


Futáshoz

 • S3+lépésérzékelő - Csatold a cipődre az s3+lépésérzékelőt, és mérd a sebességet/tempót, megtett távolságot, valamint a Futás indexed mutatja a futóteljesítményed fejlődését is.
 • S1 lépésérzékelő - Csatold fel az S1 lépésérzékelőt, hogy mérni tudd futás közben a sebességet/tempót, valamint a megtett távolságot.


Kerékpározáshoz

 • CS sebességmérő W.I.N.D. - Használd a W.I.N.D. technológiát alkalmazó CS sebességmérőt, amely méri a kerékpár sebességét és a megtett távolságot.
 • CS pedálfordulat-mérő W.I.N.D. - Használd a W.I.N.D. technológiát alkalmazó CS pedálfordulat-mérőt, amely méri az aktuális és az átlagos pedálfordulatszámot.
 • CS sebességmérő - Használd a CS sebességmérőt, hogy mérni tudd a kerékpár sebességét és a megtett távolságot.
 • CS pedálfordulat-mérő - Használd a CS pedálfordulat mérőt, hogy fejleszd a kerékpározás technikáját és hatékonyságát a pillanatnyi és az átlagos pedálfordulatszám mérésének segítségével.


Adatátvitel

 • DataLink - A Polar DataLink segítségével a kompatibilis eszközökből fel tudod tölteni az adatokat az online edzésnaplódba a polarpersonaltrainer.com webhelyen.
 • FlowLink - A Polar FlowLink segítségével a kompatibilis eszközökből fel tudod tölteni az adatokat az online edzésnaplóba, a polarpersonaltrainer.com-ra.
 • IrDA USB Adapter - Az IrDA USB adapter segítségével a kompatibilis eszközökből fel tudod tölteni az adatokat a Polar ProTrainer 5 szoftverre és a polarpersonaltrainer.com-ra.


Bluetooth telefonos adatátvitel

 • Polar H6 és H7 - Kényelmes viselet, pontos működésű jeladó, vezeték nélküli technológiával, kompatibilis mobil eszközökkel. iPhone 4S és iPhone 5 mobilokra és fitneszgépekre (csak a H7).
 • POLAR Stride Sensor Bluetooth® - Csatold a cipődre az s3+lépésérzékelőt, és mérd a sebességet/tempót, megtett távolságot, valamint a Futás indexed mutatja a futóteljesítményed fejlődését is.


Sport8 - Polar és Timex óra Szakáruház! Folyamatos akciós Polar és Timex órák, állandó ajándékok. Ha kérdése van vagy tanácsot, ötletet szeretne kapni pulzusmérő órával kapcsolatban, hívja profi értékesítőnket, vagy küldjön emailt (info@sport8.hu), amire azonnal válaszolunk!