Polar órák főbb jellemzői és funkciói

Polar Smart Coaching
Smart Coaching funkciók - Hatékony edzés


A Polar egyedülálló funkciói hasznos segítséget nyújtanak az edzésprogram létrehozásában és kézzelfogható visszajelzéseket adnak a fejlődésről.

A Polar Smart Coaching technológia 1977-ben született az edzés jobb megértése érdekében. Lényege, hogy segítsen, tanácsot adjon, hogyan lehet gyorsabban futni, erősebben kerékpározni és néhány plusz súlytól megszabadulni.


Polar Activity Guide - aktivitás mérésAktivitás útmutató - Activity Guide

Aktivitás mérő megmutatja, mennyire voltál aktív a nap folyamán. Azt is mondja, hogy még mennyit kell mozogni, hogy elérjük a kitűzött fizikai aktivitás szintet. A gyakorlati útmutatás (gyalog 50 percet vagy fuss 20 perces) megadhatja, hogy milyen módokon és mennyi idő alatt lehet elérni a napi tevékenység cél. Ismerje meg a  gyorsabb, intenzívebb mozgás formákat vagy maradjon mérsékeltebb ütemben aktív a nap folyamán.


Polar Activity Guide - aktivitás mérésFutás program - Running program

Eddz egy futóversenyre személyre szabott és adaptív futási edzéstervvel. Úgy tervezték, hogy tartsa meg és növelje a motiváltságot minden héten, egy személyes útmutatási program alapján, ami rögtön és mindíg ott taláható a csuklóján. STAR Training megmutatja, hogy milyen nehéz, és mennyire van szüksége, hogy elérje a hosszú távú céljait.


Polar Activity Benefit - napi mozgás mennyiségAktivitás mérés - Activity Benefit

Az „Activity Benefit” funkció a napi mozgás mennyiség alapján jelzi, hogy az elvégzett napi aktivitás hogyan szolgálja az egészséged megőrzését. Megjutalmaz, ha sikerült a kitűzött célt teljesíteni, és motivál, ha még egy kicsi hiányzik. Az aktívan gyűjtött perceket nyomon követheted a mobil-alkalmazásban és a webes felületen is.Polar OSmart Calories - OwncalIntelligens kalóriaszámláló - Smart Calories

Pontosan megmutatja az elégetett kalóriák számát. Az OwnCal a jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki. Némelyik eszköz azt is kiszámolja, hogy az energia hány százaléka származott zsírbokból!

Polar energypointer Energian és teljesítmény mutató - EnergyPointer

Segítséget nyújt abban, hogy gyorsabban formába lendüljön. Ha célja az edzettségi szint fejlesztése, vagy a zsírégetés, az egyszerűen használható Energy Pointer funkció vizuálisan megjeleníti az edzései hatásait, hogy Ön arra koncentrálhasson, amit el szeretne érni.

Polar training load edzésterhelés Edzési nehézség - Training Load

Segít megtalálni a pihenés és edzés között a tökéletes egyensúlyt. Az Edzési nehézség funkció segít megtalálni a pihenés és edzés között a tökéletes egyensúlyt. Az edzési nehézség státuszát a polarpersonaltrainer.com oldalon találja meg. Itt egy szempillantás alatt áttekintheti az egyes napok edzésterhelését, és információkat kap arra vonatkozóan, hogy mikor tartson pihenőnapokat, és a fejlődés fenntartása érdekében melyik napokon eddzen keményebben.

Polar fitness testFitness teszt - Fitness Test

Pontos információkat ad edzettségi szintje fejlődéséről. Ha szeretné növeli edzettségi szintjét, és folyamatos visszajelzésre van szüksége a fejlődéséről, az intelligens Fitness Tesztet Önnek találták ki, hiszen mindössze 5 perc alatt minden szükséges információról tájékoztatást ad. A teszteredmények rendszeres összehasonlításával nyomon követheti edzettségi szintje fejlődését.

Polar ownzone

Saját zóna - OwnZone

Segít, hogy a megfelelő intenzitással eddzen. Az edzettségi szint fejlesztéséhez szükséges megfelelő intenzitás meghatározása igazi kihívást jelenthet. Az OwnZone használatával biztos lehet benne, hogy olyan intenzitással edz, ami fejleszti aerob edzettségi szintjét, mivel a funkció a pulzus-célzónát teste aktuális fiziológiai állapotához állítja be.

Polar Body AgeBodyAge

Polar BodyAge forradalmasítja a személyi edzést. Mindenki a BodyAge rendszerrel együtt kap egy részletes test értékelést életkor és a jelenlegi erőnléti szint alapján. Ez a személyes képzési program segít csökkenteni a szervezet életkori tulajdonságait. Ahhoz, hogy többet megtudni BodyAge értékelésről lépjen kapcsolatba a helyi Polar központtal.

Polar star training programSTAR edzésprogram - A STAR edzésprogram

Személyes edzésprogram a csuklóján. A STAR edzésprogram, melyet kifejezetten arra fejlesztettünk ki, hogy egy személyes program segítségével folyamatosan fenntartsuk motivációját, megmutatja, hogy a hosszú távú céljai eléréséhez milyen keményen és pontosan mennyit kell edzenie.

 

Polar strength training quidance - súlyzós edzésterv Erőnléti súlyzós edzési segéd - Strength Training Guidance

Segít a kívánt eredmények gyorsabb elérésében, edzésterv és pihenőidő megfelelő kialakításában súlyzós edzéshez. Ha szeretné növeli edzettségi szintjét az intelligens súlyzós edzésvezetési funkciót Önnek találták ki. A szívműködés alapján megállapítja a szükséges pihenőidőt az egyes sorozatok között, így rövidebb idő alatt nagyobb eredményt lehet elérni.

Polar ownrelax - relaxation test Kipihentségi teszt - Relaxation Test

Egyszerűen és gyorsan megtudhatja, hogy szervezete mennyire kipihent. Egyszerűen feküdjön le öt percre, miközben a pulzusmérő óra ellenőrzi teste kipihentségi állapotát. Az OwnRelax teszt bárhol, bármikor elvégezhető, csak üljön vagy feküdjön le olyan helyen, ahol senki nem zavarja. Végezze el rendszeresen a tesztet, így gyorsan megtudhatja, hogy teste mennyire kipihent.

Polar training benefit - edzéshatás Edzéshatás - Training Benefit

Egyszerűen és érthető módon azonnali visszacsatolást ad nekünk az edzés végén. A választott sport így sok embernek nem csak egy testmozgás, hanem rögtön elénk is tárul az a tény hogy miért is izzadtunk. Ez a funkció szerintem sok hobbi sportolónak fog segíteni és sikerül fenntartani a motivációt. Minden fotos információt edzés végén, illetve utólag is megtekinthetünk az órában vagy a polarpersonaltrainer.com weboldalon.

Polar zomeoptimizer - optimálási zónaOptimális zóna - ZoneOptimizer

A funkció biztosítja, hogy minden alkalommal a megfelelő intenzitással eddzen. A funkció biztosítja, hogy minden alkalommal a megfelelő intenzitással eddzen. Néha nehéz meghatározni, hogy mennyire kemény edzésre van szükségünk. A Zone Optimizer használatával pontosan azt a hatást érheti el, amit szeretne, mivel a funkció úgy állítja be az öt pulzus-célzónát, hogy tökéletesen megfeleljenek teste aktuális fiziológiai állapotának.

Polar running index - futás indexFutási index - Running Index

A futási teljesítmény fejlődését illusztrálja. Az edzettségi szint fejlesztéséhez szükséges megfelelő intenzitás meghatározása igazi kihívást jelenthet. A futás index értékének növekedése jelzi futóteljesítményed javulását. Használatával biztos lehet benne, hogy olyan intenzitással edz, ami fejleszti aerob edzettségi szintjét. Sebesség és pulzusszám adatai alapján számolja minden futó edzés végén.

Poalr Endurance programs - Állóképességi programokÁllóképességi programok - Endurance Programs

Segítség a futási vagy kerékpározási teljesítmény fejlesztéséhez. Ezek a futó és kerékpáros programok minden edzéshez tartalmaznak bemelegítést, magát az edzést, és levezetést is. A programok saját igényeihez és edzettségi szintjéhez igazodnak, és a funkció azáltal, hogy havonta frissíti edzési rutinját, optimalizálja állóképességi edzéseit. Ilyen programokat a polarpersonaltrainer.com oldalon hozhat létre, melyeket aztán feltölthet Polar RCX5 készülékére.

Polar Recovery Test, own optimalizer - megnyugvási tesztPulzusmegnyugvási teszt - Recovery Test

Alkalmas a személyes edzettségi állapot kiértékelésében. Az OwnOptimizer pulzusmegnyugvási teszt segítséget nyújt személyes edzettségi állapota kiértékelésében. A túledzés elkerülése érdekében fontos megfelelő mennyiségű pihenőt tartani. Ha rendszeresen elvégzi ezt a tesztet, nyomon követheti személyes edzettségi állapotát és megtudhatja, hogy mennyi pihenésre van még szüksége.

 

 

simplepay_hu_v2 cofidis_hu