Polar Beat edzésalkalmazás

Polar Beat edzésalkalmazás
Polar Beat edzésalkalmazás
Polar Beat edzésalkalmazás
Polar Beat edzésalkalmazás
Polar Beat edzésalkalmazás
Polar Beat edzésalkalmazás
A világ legokosabb edzőalkalmazása. Érje el kitűzött céljait a Polar Beat alkalmazással.
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

 Polar Beat- Sport Fitnesz edzés segítő


A világ legokosabb edzőalkalmazása. Érje el kitűzött céljait a Polar Beat alkalmazással. Egy intelligens Polar Bluetooth jeladóval együtt használva minden edzésalkalmazást maga mögé utasít.

a Polar Beat egy mobil applikáció (alkalmazás) iPhone 4S és iPhone 5, valamint olyan más készülékekre, amelyik Android 4.3 szoftverrel fut. Androidos készülékere tesztelve: Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy Note II, Samsung Galaxy Note III, LG Nexus 4
LG Nexus 5, LG G2, HTC one, HTC One Mini, HTC One M8, Motorola Moto X, Motorola Moto G, Sony Xperia Z1.


TERVEZÉS
Az edzés egyik legfontosabb része az edzést megelőző tervezés. A Polar Beat segít a tervezésben, hogy mindig a lehető legjobb eredményeket érd el: válaszd ki az edzés célját – például kalóriaégetés, egy idő- vagy távolságrekord megdöntése – végül válaszd ki az edzést. Bármilyen beltéri vagy szabadban végzett edzéshez használhatod.

EDZÉS
A leghatékonyabb eredmények érdekében mindig a megfelelő intenzitáson kell edzeni. A Polar Beat alkalmazás a Polar H7 jeladóval használva amellett, hogy nyomon követi a megtett távolságot, a tempót és az útvonalat, valós idejű grafikus és hangfigyelmeztetésekkel segít a helyes intenzitás fenntartásában. Természetesen közben a telefonon tárolt zenéket is hallgathatod.

ELEMZÉS
Derítsd ki, hogy milyen eredményeket értél el az egyes edzésekkel – az állóképességedet vagy izomerődet növelted-e, esetleg zsírt égettél. A Polar Beat a H7 pulzusmérővel együtt használva segít megérteni a különböző intenzitáson végzett edzések hatását, és minden más elérhető alkalmazásnál pontosabb kalóriaszámlálást tesz lehetővé.

MEGOSZTÁS
Eddz közösségben akkor is, amikor éppen egyedül vagy. Váltsd valóra terveidet –vagy győzz le másokat – és oszd meg eredményeidet a Facebookon vagy a Twitteren.

FRISSÍTÉS
Egyedi Polar funkciók hozzáadásával még intelligensebbé teheti Polar Beat alkalmazását.

Polar beat főbb tulajdonságai

  • Energy Pointer - Segítséget nyújt abban, hogy gyorsabban formába lendüljön. Ha célja az edzettségi szint fejlesztése, vagy a zsírégetés, az egyszerűen használható Energy Pointer funkció vizuálisan megjeleníti az edzései hatásait, hogy Ön arra koncentrálhasson, amit el szeretne érni.
  • Polar Fitness Test (csak iOs termékeken) - Pontos információkat ad edzettségi szintje fejlődéséről. Ha szeretné növeli edzettségi szintjét, és folyamatos visszajelzésre van szüksége a fejlődéséről, az intelligens Fitness Tesztet Önnek találták ki, hiszen mindössze 5 perc alatt minden szükséges információról tájékoztatást ad. A teszteredmények rendszeres összehasonlításával nyomon követheti edzettségi szintje fejlődését.
  • Running index - A futási teljesítmény fejlődését illusztrálja. Az edzettségi szint fejlesztéséhez szükséges megfelelő intenzitás meghatározása igazi kihívást jelenthet. Az OwnZone használatával biztos lehet benne, hogy olyan intenzitással edz, ami fejleszti aerob edzettségi szintjét, mivel a funkció a pulzus-célzónát teste aktuális fiziológiai állapotához állítja be.
  • Edzéscélok - Adja meg edzéscéljait - például a felépülés meggyorsítása vagy az állóképesség javítása - és az alkalmazás segítségére lesz céljai elérésében


Polar Beat kombatibilis övek:

  • Polar H6 Bluetooth Smart
  • Polar H7 Bluetooth Smart


Polar Beat letöltés:

Polar Beat program letöltés


 

Adatok
Gyártó
Polar Óra
Cikkszám
polar-beat
simplepay_hu_v2 cofidis_hu