Online Edzés támogatás

Polar personaltrainer


Webtámogatás az edzésekhez


Csatlakozzon ahhoz a több millió felhasználóhoz akik motivációt és támogatás kapnak az ingyenes online edzés szolgáltatással.

Az edzés elemzéséhez, a magasság és az útvonal megtekintéséhez használhatjuk, akár meg is oszthatjuk eredményeinket és véleményeinket barátainkkal.

Tervezés:
Mileőtt elkezdjük a szisztematikus felkészülést, hozzunk létre személyre szabott edzésprogramokat.

Edzés:
Heti bontásban követhetjük az edzéseket, ezzel erőt meríthetsz a folytatáshoz. Edzés alatt könnyen juthatunk egyértelmű és átlátható információkhoz a terhelés intenzitásairól.

Elemzés:
Az edzés adatok feltöltése után részletesen tudjuk elemezni az eredményeket, hogy minél többet megtudjunk a teljesítményről. Az edzés terhelés figyelésével elkerülhetjük az alul-, vagy túledzettséget.

Adatok feltöltése:
A hosszú távú nyomon követhetőség érdekében valamennyi edzési fájlját a polarpersonaltrainer.com webes szolgáltatásban tárolhatja. Itt megtekintheti az edzési adatok részletes információit és jobban megértheti edzését. A Polar DataLink adatátviteli egységgel és a WebSync programmal az edzési fájlok könnyedén feltölthetők a polarpersonaltrainer.com webes szolgáltatásba.

Polar personaltrainer:
Töltsd fel az edészedet az internetre. A polarpersonaltrainer.com weboldalon előre megtervezheti az edzést, részletesen elemezheti az eredményeket és megoszthatja azokat a barátaival. Itt megtekintheti az edzések részletes információit, ezáltal jobban megértheti edzéseit.

A számítógép beállítása az adatátvitelhez

  • Regisztráljon a polarpersonaltrainer.com oldalon
  • Töltse le és telepítse a WebSync szoftvert a polarpersonaltrainer.com oldalról.
  • Csatlakoztassa az edzőkomputert.
  • A WebSync szoftver automatikusan elindul, és megjelenik az üdvözlőképernyő (a WebSync-et a taskbar vagy a menü WebSync ikonjára kattintva is elindíthatja).

Az edzési adatok átviteléhez válassza ki a Synchronize (Szinkronizálás) lehetőséget. Ha csatlakoztatni szeretné az edzőkomputert a beállítások módosításához és a beállítások átviteléhez az edzőkomputerre, válassza ki a Training Computer (Edzőkomputer) elemet.

Egyéb kompatibilis programok

VidaOne, Inc. - Vida One:
A VidaOne Diet & Fitness alkalmazást azok számára alakították ki, akik tudni szeretnék, hogyan hat testükre a táplálkozás és az edzés. A VidaOne Diet & Fitness alkalmazással szinkronizálható mobilalkalmazások is.

Peaksware - Training Peaks
A Training Peaks állóképességi sportot űzők és edzőik számára kifejlesztett szoftver, amely segít az edzéseket megtervezni, nyomon követni és elemezni.

H&M Riley Consulting - CrossTrak
A CrossTrak az edzések mérésére, nyomon követésére kidolgozott szoftvercsomag. Olyan edzők számára ideális, akik szeretnék alaposabban elemezni sportolóik edzéseit.

simplepay_hu_v2 cofidis_hu