Garancia

Polar óra termékekre a hatályos jogszabályok szerint a vásárlás napjától számított 24 hónap garanciát vállal. A garancia időtartalma a kiegészítő termékekre (pulzusmérő övek, rugalmas pántok, óraszíjak, elemek, szenzorok és egyéb kiegészítők) 6 hónap. Egyes modellek alkatrészei garancia tekintetében különbözhetnek (részletek a felhasználói kézikönyvben).

A garancia jótálási jegy, nyugta vagy számla bemutatásával érvényes. Hiányában a garancia érvénytelen.

A garancia nem vonatkozik a kereskedelmi használat, a rongálás vagy baleset, az óvintézkedések figyelmen kívül hagyása, helytelen karbantartás, repedt vagy törött borítás okozta károkra, az elemekre illetve a rugalmas pántra.

A garancia nem vonatkozik a nem Polar szervíz okozott vagy abból következett károkra.

A jótállási felelőség nem áll fenn, ha jelen termék eladója vagy a javítások elvégzésével megbízott szerviz bizonyítja, hogy a hiba nem rendeltetésszerű használat vagy nem márkaszervíz javításának hibájából, szakszerűtlen kezelés, helytelen tárolás, elemi kár vagy egyéb vásárlás után lkeletkezett okból következett be.

A vásárlónak a terméket a vásárlást követően haladéktalanul meg kell vizsgálni és az esetleges hibás terméket a vásárlástól számított 3 napon belül a kereskedőnek vissza kell juttatni. 3 nap letelte után a hibát a márkaszervízben kell bejelenteni levélben, faxon, vagy e-mailben illetve személyesen. A legrövidebb időn belül lehetőséget kell biztosítania, hogy a szervíz a javítást minél előbb megkezdhesse. A késedelemből származó további károkért a forgalmazó valamint a szervíz nem terhelhető felelősé, ezek költségeit a vásárlót terhelik.

A vásárló köteles a hiba felfedezése után kifogását haladéktalanul közölni. A hiba első észlelésétől kezdve a javítás befejezéséig a terméket használni nem szabad. A hibás termék további használata miatt bekövetkezett károk megtérítéséért az eladó nem felel.

A garanciális és egyéb javítás alkalmával felmerülő postai díjak a vásárlót terhelik.

A garanciával kapcsolatban további információ a jótálási jegyen megtalálható.


simplepay_hu_v2 cofidis_hu