Polar Flow for Club

Polar Flow for Club
Polar Flow for Club
Polar Flow for Club
Polar Flow for Club
Polar Flow for Club
Polar Flow for Club
A Polar Flow for Club fitneszterem és klub tulajdonosok és fitness oktatók számára készült pulzusszám alapú edzés alkalmazás.
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Polar Flow for Club - csoportos pulzusszám alapú edzés


A Polar Flow for Club fitneszterem és klub tulajdonosok és fitness oktatók számára készült pulzusszám alapú edzés alkalmazás. A Polar Flow Club egy új és szórakoztató edzés segítő program közösségi fitness edzésekhez, hogy a vendégek mindenekelőtt boldogabbak és egészségesebbek legyenek. Ez egy új és szórakoztató módon a klub tagjai , hogy megismerjék a fontos a pulzusszám a képzésben.

Polar Flow for Club egy motiváló eszköz, valós idejű visszajelzést kapunk az intenzitás szintjéről edzés alatt, így megfelelően irányíthatjuk a csapat egyes tagjait is. Az alkalmazás egyedi és csoportos fitnesshez és tornához ajánlott. Az applikáció működtetéséhez a csapat minden tagjának szüksége van egy Polar pulzusmérő érzékelőre (H6, H7), amely továbbítja az adatokat egy tablet készülékre ahol élőben figyelhetjük személyenként a pulzusszámot. A csapat tagjai edzés közben tanulhatják és tapasztalhatják az öt pulzusszám zónák hatásai és különböző egészségügyi előnyeit. Az edzés alatt, az oktató a csoport tagjainak külön-külön is kitűzhet edzés célt. Látható, hogy a csapatból ki fáradt, kinek kell még javítani az edzettségi állapotán, és kinek maradhattak tartalék energiái.

Polar Flow for Club alkalmas az edzések eredményei tárolására a Polar Flow online képzés program segítségével, ahol bepillantást nyerhetünk az intenzitás fejlődésébe.

Főbb jellemzők:

  • A tablet segítségével, könnyen használható alkalmazás, amely segíti a megfelelő edzések kialakításában.
  • Egy egyedülálló koncepció csoportos órákhoz.
  • Egy egyszerű módja annak, hogy könnyedén segítsünk a edzés résztvevőknek a megfelelő intenzitási szint kialakításában.
  • Figyelheti a teljes csapat vagy csak egy játékos teljesítményét.
  • Motiválhatja az edzésen résztvevőket.
  • Edzés után elemezheti a játékosok teljesítményét.
  • Hasznosítsa az információkat a következő edzések előkészítésében.


Kompatibilis Polar termék:

  • Polar H6 és H7 Bluetooth ® Smart pulzusszám érzékelők használható, kényelmes és széles körben elérhető.


Letölthető:

Polar mobil program letöltés

Adatok
Gyártó
Polar Óra
Cikkszám
polar-flow-for-club
simplepay_hu_v2 cofidis_hu