POLAR Flow mobil alkalmazás

POLAR Flow mobil alkalmazás
POLAR Flow mobil alkalmazás
POLAR Flow mobil alkalmazás
POLAR Flow mobil alkalmazás
POLAR Flow mobil alkalmazás
POLAR Flow mobil alkalmazás
A Polar Flow mobil alkalmazással, Ön követheti és elemezheti aktivitási adatait menet közben, és szinkronizálhatja azokat vezeték nélküli módon.
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

POLAR Flow mobil alkalmazás


A Polar Flow mobil alkalmazással, Ön követheti és elemezheti aktivitási adatait menet közben, és szinkronizálhatja azokat vezeték nélküli módon a Polar Loop-ból a Polar Flow szolgáltatásba.

Activity Benefit
Az Activity Benefit követi nyomon minden aktív választását a nap folyamán, és megmutatja, azok hogyan segítik Önt hozzá ahhoz, hogy egészséges maradjon. Megjutalmazza Önt, ha eleget tett aznapra, vagy megmozgatja, hogy tovább folytassa ha van még egy kis hiányossága a napi aktivitási cél eléréséhez. Az Activity Benefit napi, heti és havi visszajelzést ad Önnek, mert minél többet mozog, annál jobb lesz az az egészségének. Ellenőrizheti haladását akár mobilján akár a web-en.

Aktivitási zónák
Megméri a különböző aktivitási zónákat (alacsony, közepes, magas), így minél nagyobb az intenzitás, annál hamarabb éri el a célt. A Polar Loop karperecen az ‘UP’ jelenti az alacsony intenzitást, a ‘WALK’ jelenti a közepes intenzitást, és a ‘JOG’ jelenti a magas intenzitást. Ön további példákat találhat az alacsony, közepes és magas intenzitású aktivitásokra a Polar Flow web szolgáltatásban.

Inaktivitás figyelmeztetés
Ez emlékezteti Önt arra, hogy túl hosszú ideig volt ülve.

Haladó aktivitás elemzés
Az összes aktívan töltött idő mutatja meg azoknak az időknek az összességét, melyet Ön testmozgással töltött és ami jót tett a testének és az egészségének. A számos részlet mellett, melyeket Ön a napi fizikai aktivitásáról kap, és azok egészségére gyakorolt jótékony hatásáról, Ön látni fogja azokat az inaktív időszakokat is, melyek során Ön túl hosszan tétlen volt.

A szolgáltatás kompatibilis a Bluetooth Smart connectivity-vel rendelkező iOS eszközökkel, az iPhone 4S és iPhone 5 sorozatoktól és az iPod touch (5th gen. vagy újabb) kezdve, iOS 6-os operációs rendszerrel, vagy újabbal.

A Polar Flow részei:

  • Napló - Ellenőrizheti edzéseit, kiemelheti eredményeit.
  • Megosztás - Ossza meg érzéseidet, beszélgess az eredményeidről és kövesd, hogy mások hogyan csinálnak.
  • Jelentés - Visszajelzést kaphat az edzés intenzitásáról az edzés fajtájáról.


Bővebb információ:
https://flow.polar.com/#experience
Adatok
Gyártó
Polar Óra
Cikkszám
polar-flow
simplepay_hu_v2 cofidis_hu