Polar V650

Fizetési megoldás

Hírlevél

Termékajánló

Házhozszállítás

Hírek

2014.10.10 9:50
Polar V800 1.1.70 frissítés tartalma

A Polar V800 pulzusmérő 1.1.70 frissítés tartalma

Keo Power Bluetooth Smart kompatibilitás:
Már elérhetők a pulzusmérőben a watt adatok is. Ez nagy segítség a kerékpárosoknak a teljesítmény fejlesztésében, mert mutatja a wattban kifejezett teljesítményt, a jobb és bal láb közötti egyensúlyt, az átlagos és aktuális pedálfordulat számot, illetve a nyomásvektort is. A Keo Power Smart októbertől lesz elérhető, és kompatibilis lesz a V800-zal és a V650-nel is.

Fejlett érintés:
A kijező érintése egy egyszerű módja a regeneráltsági állapot kijelzésének idő nézetben, vagy edzés közben egy új kör hozzáadásának. Ezt a funkciót tovább fejlesztette a Polar, és bekerült egy nagyon erős kategória is az érintési finomság beállítások közé. A beállítás különbséget tesz ezután idő nézetben és edzés közben végzett érintések között is, sőt, ki is kapcsolható ez a funkció.

Fejlett Stride szenzor kalibrálás:
A Stride szenzor Bluetooth Smart lépésszámláló egy kiváló eszköz a futók számára, mert méri a lépéshosszt és a lépésfrekvenciát is a sebesség és a távolság adatok mellett. A pontos auto kalibrálás érdekében fejlesztett a Polar a terméken, sőt, az inkomplett kalibrációt is jelölni fogja a rendszer. Lehetőség lesz választani, hogy a sebesség, távolság és iram adatokat a GPS, vagy a Stride szenzor adataiból számolja az óra.

Külső szenzor kompatibilitás:
Lehetővé válik külsö szenzorokkal is párosítani a V800-at, azonban egyes esetekben a Bluetooth szabványok különbsége miatt a kompatibilitás nehézkes lesz. A következő eszközökkel működni fog a rendszer: 4IIII'S VIIIIVA HR szensor (ANT+ átvitel sebesség, fordulatszám és lépésszámláló), WAHOO FITNESS RPM (pedál fordulatszám), SCHOCHE RHYTHM (kerékpáros sebesség és pedál fordulatszám), POWER TAP CSC szensor (kerékpáros sebesség és pedál fordulatszám), TOMTOM (kerékpáros sebesség és pedál fordulatszám).

Polar órák és kiegészítők nagy választékban.

Polar-ora.hu - Válts aktív életmódra!

Polar óra és kiegészítő szakbolt