Új jelszó kérése

Polar V650

Fizetési megoldás

Hírlevél

Termékajánló

Házhozszállítás

Hírek

2014.03.16 13:31
Polar Újdonság - V650 GPS kerékpáros óra

Napokban jelentette be a Polar az első beépített GPS vevős kerékpár óráját a V650-t.

Kétségkívül a legjobb kerékpáros komputer amit valaha a Polar elkészített. A készülék ötvözi a beépített GPS és a 2.4" színes érintőképernyő kiváló tulajdonságait. Ez lesz az első olyan kerékpáros óra, mely Bluetooth szenzorokkal képes kapcsolatot tartani.


a V650 rengeted egyedi funkciót kapott , mint például az azonnali LED háttérvilágítás, LED jelzőfény, magassági adatoktólfüggő kalória számítás, egyedileg konfigurálható képernyő és a Bluetooth intelligens érzékelőkkel történő kompatibilitás.

Elérhetősége és ára
A Polar V650 várhatóan április végén május elején lesz elérhető és az ára pulzusmérő öv nélkül 69.900.-Ft, pulzusmérő övvel 79.900.-Ft.

Vékony, nagy felbontású kijelző
A Polar V650 a legvékonyabb modern GPS kerékpáros komputerek közé tartozik. Nagy 2.4" jól olvasható képernyővel rendelkezik, melyen egyedi módon lehet megjeleníteni az adatokat, mint például a szívritmus, sebesség, távolság és a magasság. TA Polar V650 óránakár testreszabhat akár 6 különböző képernyő nézetet, mindegyiket 1-8 közötti adattartalommal. Az automata LED háttérvilágítás félelmetes, bármely fényviszony között biztosítani tudja a képernyő olvashatóságát.

Útviszonyok
A beépített barométer nem csak pontosabb magassági adatokat szolgáltat, hanem emelkedés / süllyedés adatokat is jelez és emelkedés iramát is kiszámítja. A beépített GPS-ad pontosabb sebesség és távolság adatokat biztosít tekerés közben.

Bluetooth Intelligens Sebesség és fordulatszám érzékelők
Polar a V650 óra bemutatása után nemsokára új Bluetooth jelátvitelű intelligens sebesség és fordulatszám mérőket dob a piacra, melyek mindegyike kompatibilis lesz az új Polar V650 órával.

Várható érkezési idő: Május közepe

Polar órák és kiegészítők nagy választékban.

Polar-ora.hu - Válts aktív életmódra!

Polar óra és kiegészítő szakbolt