Új jelszó kérése

Polar V650

Fizetési megoldás

Hírlevél

Termékajánló

Házhozszállítás

Hírek

2014.03.03 16:22
Ország Boltja I. DÍJ

Az árukereső.hu a legnagyobb árösszehasonlító weboldal által meghírdetett Ország Boltja Versenyen, a hazai internetezők szavazatai alapján, a 2013-as évi Minőségi díjjat a Sport és Fitnesz kategóriában cégünk a Sport8 kapta meg.

Az Ország Boltja díjért verseny az Allegro Group HU Kft. másnéven Árukereső.hu indította el. A Minőségi díjért való versenyben kizárólag az Árukereső Megbízható Bolt Programjában résztvevő boltok vehettek részt.    

Az Ország Boltja az egyetlen olyan nagyszabású verseny Magyarországon, amely során a valós vásárlók és internetes felhasználók értékelik a webáruházakat.

A megmérettetésen 586 bolt indult el, vagyis az aktív magyarországi webáruházak közel fele döntött úgy, hogy idén versenybe száll a Népszerűségi és Minőségi Díjakért. Az Ország Boltja versenyt júliusban indították el az Árukereső.hu piacvezető árösszehasonlító oldal azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a magyar online piactér jelentős szerepére, valamint töretlen fejlődésére, illetve, hogy megtalálja és kiemelje a legjobb minőségű, valamint legnépszerűbb webáruházakat.

Az online kereskedelem esetében az adott termék minősége vagy ára mellett különösen sokat nyomott a latba az egyéni elégedettség és a közösségi ítélet.

Köszönjük Vásárlóinknak és szavazóinknak ezt az elismerést!

Sport8 - megbízható bolt program

Polar órák és kiegészítők nagy választékban.

Polar-ora.hu - Válts aktív életmódra!

Polar óra és kiegészítő szakbolt