Polar V650

Fizetési megoldás

Hírlevél

Termékajánló

Házhozszállítás

Termék részletekPolar Vantage M GPS multisport óra

ÚJ
Polar Vantage M GPS multisport óra
 • Polar Vantage M GPS multisport óra
 • Polar Vantage M GPS multisport óra
99 000 Ft

Növeld meg korlátaidat és állíts fel új rekordokat a Polar Vantage M sportórával, mely sokoldalú multisport és futó GPS karóra professzionális és elkötelezett sportolók számára.


 • Polar Vantage M GPS multisport óra

  AZ ÁLMOK ÉS A CÉLOK KÖZÖTTI KÜLÖNBSÉG

  SPECIÁLIS FUTÁS ÉS MULTISPORTOS ÓRA - GPS ÉS CSUKLÓ ALAPÚ PULZUSMÉRÉSSEL.

  Növeld meg korlátaidat és állíts fel új rekordokat a Polar Vantage M sportórával, mely sokoldalú multisport és futó GPS karóra professzionális és elkötelezett sportolók számára. Karcsú és könnyed súllya melett, minden olyan adatot megad és mutat, amire szükséged van a teljesítményed javításához.

  TELJESÍTMÉNYRE TERVEZVE

  Polar Vanatage M

  A Polar Vantage M a legmodernebb sport technikával felszerelt, melyet könnyű egyben modern formatervezéssel kombináltak.

  CSUKÓ ALAPÚ PULZUSMÉRÉS LEGMODERNEBB SZINTEN
  Az új Polar Precision Prime™ pulzusérzékelős fúziós technológia biztosítja, hogy a Polar Vantage pontosan ellenőrizze és mérje a pulzusszámodat a csuklóról, még akkor is, ha a legkeményebb edzést is végzed. Ez az innováció ötvözi az optikai pulzusmérést a bőrrel való érintkezés mérésével, annak érdekében, hogy kizárja a pulzusszám változást zavaró mozgást, mely megbízhatatlan mérést eredményez. A pulzusszámodat így pontos nyomon követheted, még a legkritikusabb edzés körülmények között is.

  NINCS KOMPROMISSZUM A STÍLUSODDAL
  A Polar Vantage M mindenféle megjelenéshez és helyzethez alkalmaszkodik. Illessze a Polar Vantage M órát öltözködéséhez a könnyen és gyorsan cserélhető szíjak segítségével. Válasszd ki a kedvencedet a Polar választékából, vagy használj 22 mm-es rugósrudakkal rendelkező szíjat. Szilikonból vagy szövéssel készűlt szíjak a lehető legjobb illeszkedés érdekében.

  MINDENT-EGYBEN EDZŐPARTNER  Akár kedvelt sportágadban a teljesítményeden szeretnél javítani, akár szeretéd mérni a teljesítményét a különböző sportágakban, a Polar Vantage M mindig készen áll, hogy segítségedre legyen.

  TEGYED LÁTHATÓVÁ AZ EDZÉST
  A Polar Vantage M segítségével számszerűsítheted edzésedet, így megtalálva az egyensúlyt az edzés és pihenés között. Ha konkrét cél elérésére vállalkozol, akkor biztosra kell tudni, hogy az edzésed és pihenésed milyen módon hat testedre. A Polar Vantage M segít az edzések és pihenés közötti egyensúly megtalálásában. Az óra adatok megmutatják neked, hogy az edzések milyen mértékben tudják megterhelni testedet, és ez hogyan befolyásolhatja teljesítményedet.

  A Training Load Pro figyelemmel kíséri a kardiovaszkuláris rendszered (Cardio Load) terhelését, és figyelembe veszi, az edzés érzésedet (szubjektív terhelés) is. Számszerű értéket, szóbeli visszajelzést és vizuális skálát kapsz minden edzésterheléshez.

  TÖBB MINT 130 SPORT KÖZÜL VÁLASZTHAT
  A Polar Vantage M segítségével testreszabhatod az egyes sportágak egyedi beállításait. Válassz több mint 130 sportágból, és add hozzá kedvenc sportprofilodat a Polar Vantage M Polar Flow alkalmazáshoz. Akár 20 sportprofilt is felrakhatsz a sportóra, melyeket egyenkét személyre is szabhatsz. Megadhatod az egyéni pulzusszámot, a sebességet vagy akár edzés zónákat. Te választhatod ki, milyen adatokat szeretne látni az órán edzés közben.

  A TÖKÉLETES EDZÉS PLATFORM AZ ADATHASZNÁLÓ SPORTOLÓK SZÁMÁRA  A Polar Vantage M zökkenőmentesen működik a Polar Flow alkalmazással összekötve. A Polar Flow segítségével minden edzésadat könnyen elérhető egy helyen. Szinkronizálhatod edzés adataitat más online sportközösségekkel, mint például a Strava vagy TrainingPeaks alkalmazásokkal.

  TERV, ELŐREHALADÁS, ELEMZÉS
  Automatikus oktató naplót, kiterjedt tervezési és elemzési eszközt, előrehaladási jelentéseket és a Polar Flow közösség támogatását kaphatsz a Polar Vantage M használata mellé.

  OSSZA MEG ADATAIDAT EDZŐDDEL VAGY BARÁTAIDDAL
  Add meg edződnek az edzési adatokhoz való hozzáférést az ingyenes Polar Flow for Coach szolgáltatással.

  FŐBB JELLEMZŐK

  Polar Precision Prime
  Pontos csukló-alapú pulzusmérés a legkeményebb körülmények között is.

  Training Load Pro
  Határozd meg egy edzés törzsedet, és nézd meg, hogyan változik edzésélményed.

  Sport profilok
  A Polar Vantage M több mint 130 különböző sportot támogat. Add hozzá a kedvenc sportodat a Polar Vantage M-hez a Polar Flow alkalmazáson keresztűl.

  Úszási adatok mérése
  Kövessd haladásodat a medencében. A Polar Vantage M automatikusan érzékeli a pulzusszámodat, úszási stílusodat, távolságot, ütemet és a pihenési idejét. A távolságot és ütemet nyílt víz úszásakor is nyomon követheted.

  JELLEMZŐK

  - Termék méret: 46x46x12.5 mm
  - Termék súly: 45g
  - Kijelző: Színes kijelző - always on kijelző.
  - Kijelző mérete: 1,2 hüvelyk méretű,
  - Kijelző felbontás: 240x240 képpont.
  - Akkumulátor: 230 mAh (lítium-polimer).
  - Akkumulátor élettartalom: 30 órás akkumulátor edzés módban (GPS, csuklós pulzusmérés).
  - GPS: GPS és GLONASS (Assisted GPS).
  - Csatlakozás: Bluetooth Low Energy. USB-kábel a töltéshez és az adatok szinkronizálásához.
  - Karóra funkciók: Időés dátum. Ébresztő/Szundi funkció.
  - Választható nyelvek: Angol, német, francia, olasz, holland, norvég, spanyol, portugál, svéd, finn, dán, lengyel, orosz, török, indonéz, cseh
  - Kompatibilitás: Polar BLE pulzusmérő
  - Vízállóság: WR30
  - Csuklópántok

  PÁNT méretek

  S: 130 és 175 mm közötti csukló méret
  M/L: 140 és 210 mm közötti csukló méret

 • Cikkszám
  polar-vantage-m
  Státusz
  ÚJ    
Polar órák és kiegészítők nagy választékban.

Polar-ora.hu - Válts aktív életmódra!

Polar óra és kiegészítő szakbolt