Polar V650

Fizetési megoldás

Hírlevél

Termékajánló

Házhozszállítás

Termék részletekPOLAR Flow mobil alkalmazás

POLAR Flow mobil alkalmazás
 • POLAR Flow mobil alkalmazás
 • POLAR Flow mobil alkalmazás
A Polar Flow mobil alkalmazással, Ön követheti és elemezheti aktivitási adatait menet közben, és szinkronizálhatja azokat vezeték nélküli módon.
 • POLAR Flow mobil alkalmazás


  A Polar Flow mobil alkalmazással, Ön követheti és elemezheti aktivitási adatait menet közben, és szinkronizálhatja azokat vezeték nélküli módon a Polar Loop-ból a Polar Flow szolgáltatásba.

  Activity Benefit
  Az Activity Benefit követi nyomon minden aktív választását a nap folyamán, és megmutatja, azok hogyan segítik Önt hozzá ahhoz, hogy egészséges maradjon. Megjutalmazza Önt, ha eleget tett aznapra, vagy megmozgatja, hogy tovább folytassa ha van még egy kis hiányossága a napi aktivitási cél eléréséhez. Az Activity Benefit napi, heti és havi visszajelzést ad Önnek, mert minél többet mozog, annál jobb lesz az az egészségének. Ellenőrizheti haladását akár mobilján akár a web-en.

  Aktivitási zónák
  Megméri a különböző aktivitási zónákat (alacsony, közepes, magas), így minél nagyobb az intenzitás, annál hamarabb éri el a célt. A Polar Loop karperecen az ‘UP’ jelenti az alacsony intenzitást, a ‘WALK’ jelenti a közepes intenzitást, és a ‘JOG’ jelenti a magas intenzitást. Ön további példákat találhat az alacsony, közepes és magas intenzitású aktivitásokra a Polar Flow web szolgáltatásban.

  Inaktivitás figyelmeztetés
  Ez emlékezteti Önt arra, hogy túl hosszú ideig volt ülve.

  Haladó aktivitás elemzés
  Az összes aktívan töltött idő mutatja meg azoknak az időknek az összességét, melyet Ön testmozgással töltött és ami jót tett a testének és az egészségének. A számos részlet mellett, melyeket Ön a napi fizikai aktivitásáról kap, és azok egészségére gyakorolt jótékony hatásáról, Ön látni fogja azokat az inaktív időszakokat is, melyek során Ön túl hosszan tétlen volt.

  A szolgáltatás kompatibilis a Bluetooth Smart connectivity-vel rendelkező iOS eszközökkel, az iPhone 4S és iPhone 5 sorozatoktól és az iPod touch (5th gen. vagy újabb) kezdve, iOS 6-os operációs rendszerrel, vagy újabbal.

  A Polar Flow részei:

  • Napló - Ellenőrizheti edzéseit, kiemelheti eredményeit.
  • Megosztás - Ossza meg érzéseidet, beszélgess az eredményeidről és kövesd, hogy mások hogyan csinálnak.
  • Jelentés - Visszajelzést kaphat az edzés intenzitásáról az edzés fajtájáról.


  Bővebb információ:
  https://flow.polar.com/#experience
 • Gyártó
  Polar Óra
  Cikkszám
  polar-flow
Polar órák és kiegészítők nagy választékban.

Polar-ora.hu - Válts aktív életmódra!

Polar óra és kiegészítő szakbolt